Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge

Hjemmelavede ‘cafe’burgere

Mens verdens dejligste damer tourede rundt i København, og fråsede i cafemad og andre lækkerier, var vores far og jeg hjemme i Aalborg. Vi blev fik ikke lige rystede nogle cafeture ud af ærmet, men fandt i stedet en anden hyggelig løsning. Hjemmelavede næsten-cafe-burgere. Jeg havde besluttet, at bage brødet selv, så der også blev gjort lidt ud af det. Jeg lavede bare almindelig hvide boller, som jeg penselede med rød pesto og dryssede med chiliflager. Bøfferne fik en masse mexikanske krydderi, så der kom ekstra gang i smagen. Og sidst, men ikke mindst, valgte jeg at riste løg til burgeren. Far er ikke verdens største salathaj, så gik i tænkebox for, at finde på noget hyggeligt der til. Ristede løg var et oplagt valgt, og selvom jeg ikke havde forsøgt det før, blev de ganske vellykkede. 

Alt i alt en meget stor succes – med ros til kokken, så det kunne ikke være bedre. Så det må jeg huske på, næste gang jeg bliver cafe-sulten og pengene er små eller der er andre hindringer. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *