antivoksen,  Kit,  snygge

Weekend


To uskarpe billeder er noget nær det eneste, som jeg har fået taget, i denne weekend. Jeg har brugt ca. 95% af tiden med mine dejlige søstre. Og når vi først går i gang, er deres hyggelige selskab altopslugende. 
Fredag startede med tømmermænd i min sofa med den skønne Langesen, og allerede dagen efter overtog den søde Grisling hendes plads. Vi har praktisk talt ikke rejst os før i dag. Videomarathon kan sagtens strække sig over dage, når der er rigeligt mad, masser af film og selskabet er godt nok. Så det var dovenskabshygge på højeste plan.
Nu forsøger jeg mig med, at mønstre lidt voksenopførsel, så jeg ikke behøver, at gå nøgen eller snavset i skole i morgen. 

Håber også I har haft en dejlig weekend. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *