Bolig,  Kit,  PURE NICENESS,  Snirkelvarket,  snygge,  yumyum

Mandagsfest ❤

Elsker at vågne op til en aflysning – især når det kommer til skole. Den fornemmelse af, at få foræret ‘gratis’ tid er uvurderlig. Det er bare ikke helt det samme, som når man pjækker eller er syg. 
Efter som, at jeg var vågen, da sms’en kom kunne jeg ligeså godt stå op. Normalt ville jeg give både arme og ben for, at sove længe på en mandag, men jeg kunne simpelthen ikke falde i søvn igen. Så jeg gik på køleskabsrov, og fandt noget af mors hjemmelavede blommegrød – perfekt morgenmad. 
Nu vil jeg arbejde lidt på min lille shop, og få lagt de sidste tegninger op. Jeg har nemlig været flittig i weekend, og har tegnet løs. Senere skal jeg se min elskede Lange – det er alt for længe siden, så jeg glæder mig, som besat.

Håber I får en dejlig mandag!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *