Kit,  nørd,  ønsker,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Gad vide hvad man fejler..

.. når man bruger natten på, at lave collager med pocelænsfigurer på frem for at sove?

Uanset hvad det er, må jeg siges at være blevet smittet. Ret meget endda. Vi og vores mor har lavet inspirationscollager til hinanden – så vi kan se hvad vi ønsker os, hvilken stemning man ønsker at skabe og få en masse inspiration. Det er ualmindelig hyggeligt. Jeg kunne slet ikke stoppe, da jeg først kom i gang. Så nu har jeg lidt at kigge på, mens jeg venter på at jeg får samlet de 48 stk, jeg indtil videre mangler til min samling. En samler keder sig aldrig.

Samler I på noget fedt?

4 Comments

  • Anita/Photomusen

    Hvor er det dejligt, at man kan blive så opslugt af noget, som man godt kan lide.

    Jeg ved ikke, om det er fedt, men jeg har en udpræget svaghed for Bjørn Wiinblad. I fredags var jeg lige ved at købe en lampe til 2000 kr. Den var så flot. Helt hvid med mørkeblå tegninger, men jeg ved ikke helt, hvor den skal stå herhjemme. Her er så rigeligt med ting 😉

  • Charlotte Raun Leth Mikkelsen

    Aj, hvor hyggeligt! Klart man skal have noget at samle på som man kan hygge sig med – også om natten!

    Jeg samler på bøger og katte. Det kan knibe med pladsen ind imellem 🙂 – Måske burde jeg gå over til at samle på porcelænsfigurer i stedet for …. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *