Anne,  brok,  fjoller,  snaksnak,  yum

Så gik tiden med det..


Er det allerede mandag? Nå, jamen så får I da lidt knas fra sidste uges filmrulle.
Her har jeg bla.:

Bestilt og modtaget det der Blå Sygesikringsbevis (som man åbenbart skal have nu. Godt Kit vidste det, for jeg fatter ikke den slags). Så kan London bare komme an – hvis jeg falder ud af båden på Themsen, semidrukner og skal genoplives, eller falder ud af de The Eye og brækker ryggen, er jeg helgarderet! 

Forsøgt at gå to under en paraply – not working! Mon man kan få dobbeltparaplyer, ligesom dobbeltdyner? Mig og min veninde blev hvertfald enige om, at man burde have en langarmet butler, til formålet. Smart ikke? Så man kan gå og sladre, uden at prikke øjnene ud på hinanden, med hver sin. 
Været glad og tryg i sjælen over, at Jorden ikke er helt ved at falde fra hinanden, hvis denne historie kan nå forsiden. Så er der vel ikke en 3. verdenskrig der lurer ude i horisonten? 

Fået den fineste alpeviol af Kit – så er der da sommerstemning liiidt endnu. 

Set Nissebanden! Ren nostalgi på allerbedste maner; Luffe-sangen, legetøjsmaskinen og hundeslæde-tur – bliver det federe? Nok næppe. 

Været på Ulla T til steaksalat med det hele. 
Grint uendeligt over dette billede. Mindstebarnet og jeg holder ofte “send et grimt-Disney-billede”-battle, og her må hun siges at vinde. Zeus er åbenbart bare en af de mænd, der skal gro skæg, for at bevare sin autoritet. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *