Anne,  Mad,  nørd,  snaksnak,  snygge

Blikfangs-fristelser.


Kender I det, hvor man drages mod fine emballager?

I London, faldt mig og Kit over alverdens fine, flotte, sjove og retro-fede madvarer-emballager, og vi havde lyst til at købe nærmest det hele med hjem – lige meget hvad indholdet af egentlig var. 
Og særligt denne cookie-serie, var bare ekstra-ekstra sød. Men da hverken mig eller Kit kan lide andre slags småkager, end mors Haakons-kager, var det jo ikke lige det oplagte valg, at hamstre netop dem. Men heldigvis vidste jeg, at jeg her onsdag skulle hjem og prale med Harry-Potter-Studio-turen hos min søde veninde – som heldigvis er cookie-fan. Perfekt undskyldning for at bakse en af de bedårende æsker med hjem. Ligesom da vi fandt de fineste the-æsker, og stak et par med hjem til far, som de inkarnerede kaffe-fans vi er.. Og nårh ja, plyndrede lufthavnen for fine mentolpastil-dåser.
Heldigvis blev de fine kager også vel modtaget – og det var vidst meget godt, jeg medbragte en offergave. For hun var, som ventet, svært misundelig over vores visit til den magiske verden – og kunne næsten ikke tilgive, jeg ikke havde købt en tryllestav med fra sourvenirshoppen. Gudskelov blev jeg taget til nåde, og vi havde en skøn aften med sladder, lækker mad og Sex & The City.
Det er altså herligt, at der findes andre, der er netop ligeså nørdet som en selv.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *