antivoksen,  frihed,  Idiot,  Kit,  snaksnak

Kære voksenliv,


Jeg har taget orlov. 

Da jeg vågnede den anden dag, og kiggede ud på mit liv, blev jeg en lille smule forpustet. Nu tænker du måske, at jeg måske ikke har forpligtelser nok til, at komme med sådan en udtalelse? Det er muligvis sandt, men jeg står dog ved den. 

På trods af denne psykiske forpustelse er jeg jo stadig voksen. Sådan da. Så jeg tog en beslutning og gav mig selv fri – lagde den dårlige samvittighed og fornuften på hylden. Bare et par dage uden fornuft, bekymringer og forpligtelser. Det burde kunne kurer mig, i hvert fald for en stund. 
Det var lige netop, at jeg fik øje på min frihed. For det var en mulighed med et par fridage. Det ville næsten kunne gå ud over mig, hvis jeg undlod at arbejde, udføre huslige pligter, passe skole og på anden måde trækker stikket ud.

Så sådan blev det, og jeg kan allerede mærke det hjælper. I hvert fald for en stund. Så nu strækker jeg overloven til på søndag og håber, at det kan gavne i mig i sidste ende. 

Voksenliv, opvasken, bekymringerne og alt det andet løber formentlig ingen steder? 

Så tak for din tålmodighed, kære Voksenliv. 

På mandag vender jeg tilbage med fornyet mod og styrke. 

Venlig hilsen Kit

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *