Anne,  der er altid noget at fejre,  fjoller,  fortællinger,  Mad,  snaksnak,  snygge

Ugen der gik.


Fraklips-boksen er mandagsåben, som altid. I sidste uge, fik jeg samlet følgende sammen- jeg har nemlig:

Bestilt julekaffe hjem fra nettet sammen med Kit. Ærgede mig over ikke også at have valgt “Christmas Pudding”, da vi afholdt smagerunde, før nøj den var også god.  
Drømt om igen at være 6 år igen, da jeg så den her Playmobil-æske. Havde kalenderen sagt 1996, var den prompte endt på ønskesedlen. Ville være dagplejemor lige indtil, jeg selv blev skoleklar  – så ville jeg helt bestemt være læreinde. Husker at tvangsindlægge mindstebarnet til at lege skole, og være min elev, og tegne pæne bogstaver. (.. Ikke særlig flinkt.. Klart mest min favoritleg, fremfor hendes, vil jeg tro). 

Lavet hjemmelavet kokos/kanel/hasselnødde-müsli. 

Spist skum, grint og drukket 1000 liter rødvin hele natten hjemme hos Kit – og Kim Larsen på repeat. 

Beundret efterårets fine farver. 
Været inviteret med lækker meximad. 
Haft en glædeligt gensyn med Fakieren fra Bilbao. Elsker-elsker-elsker altså Ole Testrup, no matter what. 

Venindehygget med håndlavede chokolader. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *