Kit,  snaksnak,  snygge,  yum

Onsdagssnegle, tegnefilm og benene op

Jeg hjælper til hos vores forældre i disse dage – en meget hyggelig aktivitet. Særligt fordi der er mennesker omkring mig, som sætter pris på alt fra hjemmebag, stelsnak, tegnefilm, kildeturer, mange mange kander kaffe til mit første forsøg på persillesovs. Som, by the way, blev ret vellykket – hvis jeg selv skal sige det. Hvem havde vidst at opbagt sovs ikke var nogen videnskab?
Der udover har jeg givet den allan med at bage. Igår var det onsdagssnegle, og idag er det pizzadej. Grislingen og jeg skal nemlig lave pizza sammen, når hun har fri fra skole. 
Det glæder mig til. Selvom den lille dame er ualmindelig kattetosse for tiden, er hun jo stadig fornøjeligt selskab. 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *