Anne,  Bolig,  fattigdom,  inspiration,  måske,  nice

Robot-ven med en lys idé.

For efterhånden længe siden, faldt jeg over Drunk-robot-lampen på nettet, og fik lidt et crush på den – synes den er så fin og rå. På daværende tidspunkt, var brandet helt nyt, og jeg overvejede den lidt til ønskesedlen. Midlertidigt blev den dog slået ud af hovedet til fordel for B&G-figurer, rødvin, københavnerskab og cafeture.

 Men selvom jeg ikke ved, om den som sådan passer hjem til netop mig pt., blev jeg alligevel lidt glad, da den vinkede til mig fra Kalejdoskop’s vindue idag. 
Fik straks lyst til at hæve armen og vifte glad tilbage til den (..Og alle de andre fede boligting – den butik har generelt altid en masse der frister, så jeg følte mig desuden total trendspotter-cool, over at den var dukket op – jeg er tyyyydeligvis forud for min tid.)

Er den ikke sød, eller er det bare mig?

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *