Anne,  antivoksen,  gaver,  Mad,  snaksnak,  snygge,  yum

Krimskramserier.


Så er det mandag, og her er sidste uges nej-seee-en-dims-krimskrams.

I ugen der gik, har jeg:

Haft far forbi på besøg, som medbragte sprøde, koldhævede boller til kaffen. 

Fået et sug i maven, hver gang jeg har spottet denne plakat – glæder mig til d. 20! Elsker den fortælling, og kender jeg Aalborg Teater ret, har de sat en (endnu mere) surrealistisk krølle på eventyret. 

Haft Kit forbi til hygge, kaffe og lakridser. Og Sex & The City. Kæft altså – det er altså bare hyggeligt, at den kører her i december – vi bliver aldrig træt af den, er vi enige om. Klichétøseri af bedste skuffe. 

Tænkt: “John – det er sgu for nemt, det der … Ps. Skal vi bytte job?” 

Været inviteret på en af livretterne, aka Chili Con Carne – elskerelsker mexi! 

Pakket pakkespilspakker ind – og forsøgt at begrænse mig lidt, for kunne have købt tusinde. For det er så skægt, når der er en god håndfuld, at spille om. Og vi er alle konkurrencemindet i familien, når vi først går i gang. Det ér bare nervepirrende, når uret er igang. 

Venindehygget i timevis på Abbey Road med mad, sladder og evig kaffe. 

Fået hjemmebagt brunsviger og chokoladekage i aftenvagten – har yderst bagekyndige kollegaer, ikke spor dumt. 

Besøgt et hjem med en Playmobil-julekalender, og været få sekunder fra at stjæle den med hjem. Det er da den mest fantastiske opfindelse – tænk, at få en lille ting til samlingen hver dag. Jeg havde elsket det! 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *