gaver,  Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge

Juleaften


Juleaften er altid en hyggelig dag. I vores familie har vi mange traditioner, som vi hygger os med. Dagen starter ud med brunch – vi spiser, pakker vores sidste pakker ud og nyder hinandens selskab. Derefter er det tid for bad/oprydning/strygning osv. 
De sidste par år har Lange og jeg valgt, at tage en tur i kirke herefter. Vi elsker at synge, så det er en kærkommen lejlighed til, at skråle endnu mere end vi gør omkring juletræet. 
Min veninde plejer at kigge ud til rødvin og/eller kaffe, mens vi ser Disney’s juleshow. 
I år skulle vi holde ‘stor’ juleaften – vi var 14 mennesker til bords hos vores mors moster og onkel. Det var bare hyggeligt. Der blev næsten ikke tid til billeder – der var alt for meget gang i den. Der er næsten ikke noget dejligere end, at være omgivet af søde mennesker, lækker mad, julestemning og gaver. 
Vi fik så mange pakker, at det var helt overvældende. Timerne fløj afsted, selvom vi gjorde hvad vi kunne for, at trække tiden ud. Pludselig var klokken 24.30, og det var tid til at vende næsen hjemad. Vi lå på gulvet i vores barndoms-værelse og snakkede længe den nat. En hyggelig afslutning på fantastisk aften. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *