gaver,  Kit,  snaksnak,  snygge

Gaver & dovenskab


Jeg fik så mange smukke julegaver i år, at det næsten ikke var til at rumme. Og så er det jo dejligt at have ferie, så man kan lege med sine nye ting. Jeg havde, som Lange, mange planer og ideer til min nye opstilling af mine figurer – for dem fik jeg mange af. 7 for at være præcis. 7 figurer på en dag – det er da næsten ikke til, at blive andet end fornøjet over. Så dem legede jeg med den første dag. Lavede opstillinger og satte i orden – en fornøjelse uden lige. Udover figurerene fik jeg film, parfume og hørertelefoner. 
Igår holdt jeg holdkæftdag – hvilken fryd. Der fik jeg gavn af mine filmgaver – Lange havde foræret mig SATC-boxen. Så jeg satte kaffe over, smækkede fødderne op og så afsnit efter afsnit. Dumt, men perfekt. I det mindste tog jeg mig sammen senere, og fik lavet lidt praktisk. Og det må også tælle for lidt. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *