Anne,  dagens humør,  skemad,  snaksnak,  snygge

Alternativt nytår – med bløde løg og helligdagstillæg.


 


Glædeligt Nytår! 

Som nogle af jer nok bemærkede på Instagram, fejrede jeg det kommende år 2015 i selskab med kollegaer, opvasketjans og børnechampange.
Jeg valgte nemlig, at skrive mig på job i år. Både fordi, at mig og Kit ikke havde planer om det helt store nytår, da vores sædvanlige nytårscrew henholdsvist var på Cran Canaria og inviteret til kæreste-kom-sammen-fest… og at vi ikke liiige kunne snolde os sammen, til at beslutte hvad der skulle ske. 
Og henholdsvist fordi, at jeg vidste, at man lidt skulle prioritere sine vagter her i slut-december. For man skál jo tage en skod-tjans eller to. Og ærlig talt, så er juldagene i helligbrøde for mig – og tanken om at misse julemorgen/aften, 1. juledag i familiens skød eller julefrokosten d. 26 var ret ubærlig. Så hellere min nytårsaften!

Men jaja – lidt festligt blev det da også! Med stegetermometertjekket-korrekt-opvarmet-foliebakke menu fra kommunen, nytårstale, kransekage, høj musik og romfromage der var sprittet, at jeg var i tvivl om at vi gav beboerne en brandert på.
Og da jeg nåede til Aalborg ved midnatstid og begav mig i 7-11 efter marcipanbrød, var der fyrværkeri, toiletpapirsfyldte postkasser og nytårslykønskninger fra fremmede fulde folk nok til, at jeg da fik nytårstemningen at føle.

Håber, at I også kom godt ind i det nye år.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *