3 hurtige,  Anne,  Kit,  snaksnak

3 til Søsteren – Jule edition.

Hvad er Kit yndlings tradition(er) i juletiden?
Kit værdsætter traditioner meget højt – og særligt kalenderpakkerne, er en af dem, hvor alle sejl sættes ind. De sidste ti år, har hun lavet til vores mor, og jeg misunder hende opgaven, men jeg når ikke hendes opfindsomhed til sokkeholderne. I år fandt hun et sjældent RC fad i Japan, som hun hentede hjem – derudover lokaliserer hun altid de fineste glaskugler, økodullegrej og lækre special madvare. Ja, der er ikke et øje tørt. Ydermere er sang-maraton om juletræet og familiens julefrokostpakkespil også hellige, og noget der bliver set frem til!
Hvad er Kit’s favoritter på bordet til højtidens julekomsamner?
Fiske/skaldyrs-delen er altid et hit i Kit’s bog, hvor alt skal smages. Ellers er mors tarteletter den store attraktion – og til kaffen er sneboldene i slikskålen og syrlige mandariner en sikker vinder.
Hvilken gave ville Kit frygte, lå gemt til hende under juletræet?
En biografi med Bubber og B.S ville nok ryge direkte i skraldeposen, og et samlet service-sæt fra Ikea ville nok også tage flugten, hånd i hånd med wallstickers-pakken og hårbøjlen med den lyserøde velour-sløjfe.

♥♥♥
Hvad er Anne yndlings tradition(er) i juletiden?
Familiehygge – Anne elsker at tilbringe tid sammen med familien, især når det er jul. Der udover er hun, som det meste af familien, helt vildt glad for at give gaver. Hun lægger sig altid i selen for, at finde noget særligt og lækkert, som hun ved vil vække lykke hos modtageren. Sidst, men ikke mindst, er hun vild med, at synge julesange. Hun har lokket mig med i kirke de sidste år, bare for at få lov at synge mere og højere – og jeg elskede det. Jeg synes nemlig også, at den slags er den fest.

Hvad er Anne’s favoritter på bordet til højtidens julekomsamner?
Sild, grønkål og rejer – ligger nok øverst på listen. Når moster laver sild med løg, porrer og gulerødder er hun mere end tilfreds.

Hvilken gave ville Anne frygte, lå gemt til hende under juletræet?
Et kæledyr – hvis nogen havde været så venlig, at forære hende et kræ af en eller anden art ville der nok lyde ramaskrig. Derud over ville gavekort til Biva, rulleskøjter eller et års forbrug af 3 stjernet salami nok heller ikke ligefrem få smilet frem.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *