Anne,  hjælp,  snaksnak,  tøserier

Skal/skal ikke?

.. købe overgangsfrakke?

Kan sgu ikke bestemme mig. For ærlig talt er min uldvinterjakke noget slidt, men den kan godt overleve frost-sæsonen ud, uden jeg tror, jeg bliver stenet på gaden – eller fodret med småpenge af ældre damer, i troen om at jeg er hjemløs. Men køn er den ikke. Tilgengæld er der jo “snart” marts-tid. Og det kunne jo være fedt, at knalde en lidt større sum penge af, på en superfed (læder)forårs-sommerjakke, når den tid er. 
Og der er jo ikke råd til at kaste mange penge efter to jakker? Så enten er det jo en dyr, eller to halvbillige?

Men der kommer jo unægteligt noget tid, hvor at der sådan er mellemvejrsagtigt, hvor at temperatur, vind, sol og nattefrost veksler nonstop, som en humørsyg teenager med tømmermænd. Også kaldet “dansk forår”. Og der plejer jeg jo at skifte i raketfart mellem uldfætteren, mumie-trolds-regnjakke og forårsjakke, samt diverse halstørklæder. Men det kunne da være skønt, med een jakke til formålet – ikke?

Især hvis det forekseeeempel lige var ovenstående Ganni-kreation. Kæft, den er fed. Hmm. *Tænke tænke*.

Er I på “overgangs-jakke”-holdet?

4 Comments

  • Cindi

    Jeg har to overgangsjakker og jeg er så glad for dem! Berliner vinter har svært ved at bestemme sig for, om der skal være 8+ eller 8- grader, så hvis man holder sig til en jakke, skal man tage stilling til, om man helst vil ryste af kulde eller svede tran. Jeg synes, der er masser af gode argumenter for at investere i en overgangsjakke! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *