Anne,  der er altid noget at fejre,  festfestfest,  Griskhed,  Mad,  PURE NICENESS

Torsdagsgourmet og procenter i blodet.Her lidt glimt fra igår aftes, som var alt alt alt for hyggelig, sjov og festlig. Som Kit skrev i forgårs, havde vi glædet os ustyrligt til en herlig steaks/rødvin/tusindøl/masserafsangogsladder-fest for to, og hvor var det også bare skønt. 

Kit tryllede de lækreste retter frem fra køkkenet, ligefra øko-bøffer + svampefad, til 85% chokolademousse med sur/søde brombær og det lækreste nyrørte kyllingesalat til natmads-sandwichene. Øj, det var godt, og alt for hyggeligt.

Faktisk så meget at vi her til morgen, stadig ikke var helt færdige med at hygge os. Så vi handlede ind til bøf-bearnaise, smækkede benene op og kurerede tømmermændende med tøsefilm og en god del mere sladder.
Gudskelov for 24 timer lange torsdagsbranderter!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *