dagens humør,  Kit,  Mad,  snygge

Tirsdag

Tirsdag var en ualmindelig fin dag, som bød på alt fra cafehygge til hjemmehjælper-arbejde.
Lange havde, som bekendt, inviteret mig på forsinket valentinsdate, så dagen startede med cafebesøg. Det blev både til lækker frokost og friskkværnet kaffe. Vi havde fået en vinduesplads, så vi havde udsigt til det skønne skønne solskin. Det var derfor svært ikke, at lade sig friste til en gåtur i Karolinelund – så det gjorde vi. Elsker at gå derinde, der er så meget at se på derinde.
Efterfølgende var det tid til, at cykle på job. Jeg var så heldig, at skulle på job samme sted, som dagen før. Den slags sker sjældent, når man er vikar. Og det var ovenikøbet hos et af mine yndlingssteder, så det var temmelig rart. Skønt at cykle rundt i solskinnet, og give en hånd med ved velkendte ansigter.
Nu skal lave husligt arbejde og vaske tøj. Skal bare lige sidde lidt, læse lidt blogs, instagramme osv. men mon ikke jeg når det hele?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *