Anne,  antivoksen,  gaver,  mere af det,  snygge,  Status,  yum

Blandede bolcher.

Efter en aaaaaaalt for lang arbejdsweekend på bostedet, får I her sidste uges fraklip. 

Skønt, at huske sig selv på, hvor meget hyggeligt man alligevel når, mens alle andre er ude at danse på bordene, og man står med pis-vådt vasketøj, respirations-masker og kørestols-dæk-oppumpning til op over begge næsebord. 
For moret mig, det har jeg bestemt.

I ugen fik jeg nemlig:


.. Inviteret den sødeste Kit forbi til evighedshygge og æggekage-klassiker – det er heldigvis en af vores begges favoritter. Og så er det jo påske nu her, ikke?  
.. Glædet mig til, at græsset under skoene går fra vissent til grønt (altså, det må sgu da snart ske, med al den skod regn – noget for noget!).  
.. Smurt suprice-madpakke til sidst-på-måneden-fattig veninde, som jeg vidste, skulle videre på job efter vores kaffedate. 

.. Indledt Tempelridder-marathon med min far, på hans sidste visit – han snorksov i sofaen under den uhyggelige del, jeg døde nærmest af skræk. Godt, der trods alt var en bredskuldret bodyguard at vække, hvis nu Kurt Ravn skulle dukke op – ham ville han kunne binde knude på. 

.. Kørt forårsdessert-stilen på job med lun solbærgrød og vaniljecreme! 

.. Faldet over et arrangement, jeg gudskelov ikké skulle til. Brrh. 

.. Spist lækker mad i dejligt selskab – laks og mormordressing rocks! 

.. Moret mig over at kollegaen der har udfyldt dette, virkelig har synes at “URIN” var det vigtigste punkt på dagsordenen. 

.. Fået den fineste mini-blomst af Kit, som Ida fik lov at holde, mens vi drak kaffe. Havde ikke lige en baby-vase, og hvilken bedre blomsterpasser end netop hende?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *