3 Comments

 • Karina Viki

  Årh hvor kunne jeg godt spise det der “hjemmebag” lige nu! Altså når billedet af blodfesten lige har fortonet sig lidt 😛

  Og he he…. troede jeg var den eneste der ikke forstod mig på pæne sko 😀

 • Bex

  Hold nu kæft, hvad har du lavet med dine sko?? hahaha, det er da helt vildt! 😀
  Jeg tror, jeg har nævnt det før – men Jason Markk – det er altså et vidundermiddel, der har reddet mange af mine sko 🙂 De burde seriøst begynde at betale mig, for jeg lyder lidt som en reklame – haha! Men det er altså genialt! Vaskemaskine opløser limen på skoene over tid, så det er no-go… Mine sko skal snart have den helt store forårstur – hvis det lige kunne lade være med at fucking HAGLE??? Arghh… Kom nu, forår!
  Ps. Er det p-tærter, du har lavet?? O.M.G. :-O <3

 • A + K = ♥

  Kommet til at bruge dem på job – tror det er noget fra el-cyklen, som er smittet af:0
  Tog noget 'rejsevaskemiddel' og en tandbørste til dem idag – det kunne heldigvis tage det meste. Ellers måtte jeg på jagt efter vidundermidlet. Eller bare indse, at jeg er for stor en svinemikkel til pæne sko:(

  .. Det er peanuts med karamelknas og 72% chokolade (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *