Anne,  fattigdom,  Nyt køb,  snygge,  tøserier,  yum

April shopping.


Åh, der er intet som starten på en ny forårsmåned, er der? Vores kære moder og jeg, er hvertfald enige om, at det er med at komme godt fra start.. og at det så rent tilfældigvis falder sammen med, at det også er lønningsdag, gør det jo oplagt at fejre det med en tøsetur ikke?

Så vi satte april igang onsdag med frokost-hygge på favoritcafeen, hvorefter vi begav os ud i et seks timers shoppemarathon. Både porcelæn, tøj, boghandlerne, smykker, sko, garnforretningen, keramik-shops og isenkram-afdelingerne skulle gennemsøges, og vi nåede faktisk kun halvdelen af byens gågader, før butikkerne lukkede ned.

Men hey – så er der jo en undskyldning for at vende tilbage, ikke? Hvis budgettet da er til det. For lidt kom der med hjem. Har en svaghed for øreringe, og med 50% på ovenstående, var fristelsen for stor. Synes de er så forårsfine. Og den søde ekspedient, lod mig bytte sølv-ringene ud til forgyldte – det er nu en dejlig service. Derudover røg der en tiltrængt mascara med fra Matas og en minihakker, da min afgik ved døden i mandags. Perfekt, at Inspiration lige valgte at nedsætte en til 200 bobs i denne uge. Mon de er synske derinde? For de fik da solgt 3 på to minutter. Mor nuppede nemlig også to stk., – en til far og en til lillesøsters “jeg-flytter-snart-ud-samling”.

Så ja, jeg var alt i alt godt tilfreds med dagens rov. Tøse-shoppe-hyggeture er altså bare festligt, især med en shoppeglad medspiller som mor. Social arv, må det være.

Har I fået svunget kortet i anledningen af lønningsdag?

5 Comments

  • Piskeriset

    Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide at forårsshoppe. I dag købte jeg nogle virkelig lækre hjemmesko af uld, hvilket er et lidt underligt tidspunkt at købe dem på, eftersom vinteren jo er ovre. Til gengæld har jeg længe ønsket mig sådan et par, og så kostede de kun det halve af den forventede pris, så jeg havde jo nærmest ikke råd til at lade være 😀

    God påske til jer!

  • Agnethe Vinther Thorsen

    Sikke nogle lækre fund du har gjort der! Uhh det er ALT for længe siden jeg har forårs shoppet til mig selv – for det meste er det børnene, der skal have forårsgrej i form af jakker, termo, gummistøvler og sko og det var så de penge 😀 Men jeg håber der snart kommer lidt luft i budgettet for jeg mangler desperat dullegrej! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *