anbefaling,  Anne,  bøger,  hjælp,  snaksnak,  tøserier

Tre tøsehits part 2!

Det er altså mit liv – Sinaed Moriarty. 
Længsler og leverpostej – Annamette Fuhrmann. 
Fra pæn pige til Powerprinsesse – Lone Rasmussen.

Som jeg før har gjort, kommer her mit bud på en gang bog-anbefalinger (bla. her). Chicklit er og forbliver en af mine favorit-kategorier. For modsat serie-typen, (der slår hjernen fra med en omgang Girls, Games of Trones (eller hvad det nu hedder?)) efter en lang dag, så slår jeg dem fra med en bog i stedet.

Førstnævnte bog fik mig til at klappe i hænderne af begejstring – sådan virkelig! Ja, hvis du ikke kender Sinead, så kom igang, hvertfald hvis du ligesom jeg er Marian Keyes-fan. For hun får kamp til stregen her – og det troede jeg ikke kunne ske, da hun er min ubetridte yndling. 
Sinead er nemlig meget lig Marian, en vanvittig god historiefortæller – her også tilsat irsk charme, riglig sarkasme og et meget familie-prægede tema. Det må være det, der forfører mig.

Annamette Fuhrmanns bog er god. På den ærlige måde. Selvbiografisk, sjov og hård. Lidt ala Julia Lahme’s bøger, I ved; der er ikke lagt fingre i mellem. Det er et nu godt indblik i en almen persons hverdag, hvor der både er surt og sødt.

Sidstnævnte bog, er faktisk ikke en jeg nok selv havde valgt. Men da jeg anbefalede “Længsler og Leverpostej” til en veninde, fik jeg “Power prinsessen” med hjem som bytter. Og den var faktisk meget forfriskende – lige i det kækkeste og en kende selvhjælpspræget, men det er jo også ind i mellem skægt at læse noget nyt. Og hun ér sgu sød, hende Lone.

Har du en anbefaling til mig, så smid den endelig!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *