Anne,  antivoksen,  fjoller,  folk er freaks,  Mad,  snygge

Uge 19.


.. Gik blandt andet med, 
at jeg:

.. Aftenkaffehyggede hjemme hos de gamle, hvor det altid er skægt at dække op med netop de steldele, man ikke selv ejer.
.. Leet over at mit (ellers røvsyge Ikea-rov) nye lagen, hedder “dvala”. Går du i seng nu? Nah, jeg går sgu i dvale. Lyder meget mere sejt. Og computeragtigt. I’m so hight tech, you know. 
.. Fejret venindes 12-tal med kaffe og retro-chips. 
.. Prøvet ikke at le alt for meget over Hjemmeværnets meget, meget seriøse “job-opslag” sammen med Kit. Vi meldte os ikke. Vi turde sgu ikke ..og vi nægter, at gå med cykelhjelm i skoven. 
.. Nasset på andres fri kaffe, frugt og snolder-ordning. Ikke dumt, vel? 
.. Undret mig en kende over valget af banan-skjulested. Er Østre Anlæg mon ikke lidt for offentligt? Hvad hvis der kom en skruppeløs og sulten abe forbi? 
.. Haft brydekamp med blind, udadreagerende borger på afveje – godt, man har lokkemad og ikke er bange for blod. Og at manden sov nonstop resten af  vagten, så jeg kunne koncentrere mig om at spritte hele hytten af, dovne den, æde kage og lægge vasketøj sammen.
.. Brudt alle regler og set film inde i sengen. Gør jeg aldrig, men var for doven til at gide installere DVD’en kl. 23.30 efter kedelig fredagsvagt.
.. Spurgt veninde, hvor hun har fået sine guld-fyrfadslys fra, men hun kunne ikke huske, hvor de var købt. Så hey – ved I hvor de kan skaffes, så sig endelig til!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *