Kit,  snaksnak,  voksenpoints

Øvelse frem for alt

Jeg går og øver mig for tiden. Trænger desperat til lidt voksenpoints, så besluttede at stramme lidt op. Ikke sådan over hele linjen, men på tre specifikke punkter. Det lyder måske ikke af meget, men for mig er det en ganske stor mundfuld.

Jeg øver mig i..
.. At tá’ det pænt. 
Det hele. Ikke noget med at hidse sig op eller forsøge at tage styringen, når tingene ikke går efter mit hoved. Ikke umiddelbart min favorit – men muligvis en nødvendighed, nu hvor jeg alligevel ikke rigtig har magt nogle steder.
.. At gå på job. 
Altså, jeg er faktisk ganske god til mit job – og jeg har faktisk haft arbejde konstant siden jeg var ca 14 år.. Men jeg har aldrig været vild med, at skulle bruge min tid på at arbejde. Jeg kan sagtens finde på cirka 532834 ting, som jeg hellere vil. Det er dog efterhånden gået op for mig, at det faktisk også er ganske rart, at have penge. Så nu øver jeg – arbejder og øver, mange dage om ugen.
.. At holde hus. 
At holde rod, vasketøj og opvask nede. Et evighedsprojekt, som jeg aldrig har været for god til at forlig mig med. Det går dog allerede frem ad. Har efterhånden fået skovlen under vasketøjet, og det andet er så småt i bedring. Det er åbenbart ikke den slags, som ikke lige giver sig uden kamp – så jeg kæmper videre.

4 Comments

 • Karina Viki

  Gode steder at starte 🙂 den sidste kæmper jeg også en del med – er stadig ikke helt enig med vasketøj og støv om at holde fri til tider, det bare vokser og vokser uden jeg beder om det 😉

 • MusicIsMySecret

  Jeg kender det så godt. Virkelig. Jeg arbejder for at kunne holde fri, og jeg kan blive oprigtigt trist, når der igen er en kæmpe opvask og en overflydende vasketøjskurv. Det er som om jeg aldrig helt forstår, at det er noget, jeg skal blive ved med at gøre resten af mit liv. Men vi skal nok lære det engang – havde måske bare troet det ville ske, da jeg fyldte tredive. 🙂

 • A + K = ♥

  Jeg bliver 30 om 1,5 år, så forsøger at træne lidt så jeg er ikke håbløst bagud når den tid kommer.
  Men utroligt at man ikke bare kan vænne sig til den slags.

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *