Anne,  fjoller,  folk er freaks,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge,  yum

Alt-mulig-kassen..

.. fra sidste uge præsenteres hermed. Dagene bød på en del spontane aftaler, som indbefattede bla. gaver, tons lækker mad, bordfodbordstæsk, udnyttelse af både sol og regn + masse hyggeri. 


Jeg fik:

.. Cafehygget med vores søde lillesøster på en af byens favoritcafeer. Sommermenu-kortet skulle lige prøves, nu hvor det allerede var blevet proppet med nyheder til sæsonskiftet. 
.. Været glad for ikké at være med, på overstående “overlevelsestur”. 
… Fået rar to-go snack med fra overnatningshygge.
.. Set bessefilm af bedste slags med far. 


.. Fejret solskinnet i parken med godt selskab og et smut til pizzamanden. Vi måtte dog ende med at søge ly under træerne, da frokosten skulle indtages. Hurra for slyngplanter! Dog var vores sladrelyst noget nær uendelig, og da regnen tog til, måtte vi give op og drikke kaffen indendøre. Men lidt solskin fik vi da! 
.. Og udnyttet netop regnen fik jeg også. Sådan en gang gråvejr, er ikke kun dumt. For da jeg dagen efter, var inviteret på besøg, var vi enige om at en gang skoldhed chili con carne film-marathon og slik under dynerne matchede stemningen udenfor. 
.. Målt litervis af urin på job. Både på gulv og i kolber. Ergoterapeutlivets glamourøse sider, er i sandhed gyldne på bostedet. 
.. Hvertfald den del der hedder “madordning”. Er ret misundelig på borgerne’s – tænk sig, dessert til døren 7 dage om ugen sgu. Hvem levere liiige ymerfromage-lager til mig? Kom glad! 
.. Fået bedste gave af Mindstebarnet – kinderødt sminket tøsefrø, som tandpasta-pusher. 
.. Besøgt de gamle til lørdagshygge sammen med Kit – flæskesteg, rødvin, gåtur i blæsten, snakkeri, boligmagasiner, kaffe og mors hjemmelavede muffins. Perfekt.

Håber du også havde en skøn uge!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *