Anne,  brok,  fjoller,  snaksnak,  Status

3 tegn på, at det for alvor er blevet sommer..

.. På den fede måde:1) Udsalg all over. Farligt, fristende og fedt. Der er jo ikke det, der ikke er nedsat. Får lyst til bare at springe budgettet, skifte alt ud og bare nedlægge køkkenet til walk-in-closet/skoskab/taskehylde-rum.

2) Park-liv! Kul-duft i luften, babyænder i vandet, folk der soler sig og unger der gynger om kap. Skidehyggeligt! Især hvis man har en kande kaffe med under armen, eller en håndbajer at nyde i solens stråler.

3) Kirsebær og sprøde asparges i butikkerne! 


.. På den nederen måde:


1) Straf for gajol-spilderi. Resten af året, når man glemmer at lukke låget, rasler de bare rundt, samler lidt støv og smager stadig ganske ok, efter lidt afbørstning. Nu klistre de heeele ens gule, sarte foer til i grotesk salmiak-slim. Som ikké kan spises. Gudskelov kunne en god iblødsætning klare ærterne.

2) Myg!! Har fået mygstik i mundvigen. Pisse-fåkking grimt. Og sviene, når overstående gajoler indtages. Eller alt andet, man har valgt at salte. Suk.

3) Sand i ballarinaerne. Jeg vasker jo fødder i rutefart, når jeg kommer hjem. Haaader det klisteri! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *