Kit,  snaksnak,  snygge,  yum

Igår

Dagen igår blev brugt på et besøg på landet, for mit vedkommende. Mor var åbenbart på kursus, så Pop og Grislingen havde planlagt den helt store hyggeaften. Jeg var så heldig, at få lov at deltage, selvom mit besøg var en smule spontant. Så vi spiste (købe)pizza i Grislingens seng, mens Harry Potter og de andre rødder, underholdt på skærmen. Lige en aften for mig.
Jeg havde medbragt lidt sødt til kaffen. Det faldt i god jord. Jeg har aldrig fået så dyre flødeboller før, men kæffi, hvor var de dog gode. Så gode, at måtte brygges en ekstra kande kaffe – og så var klokken pludselig mange. Uden nogen trang til, at afbryde hyggen valgte jeg, at tage en overnatning på madrassen, på Langes gamle børneværelse. Den slags har sine fordele, for når man vågner op på landet er der både brie, friskbrygget kaffe og hjemmebagt brød. Meget meget luksus.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *