Anne,  der er altid noget at fejre,  ferie,  Mad,  snaksnak,  snygge

Egholm tur/retur.


Her lidt billeder fra weekendens tøse-udflugt. Mig og min veninde havde nemlig besluttet os for, at vi her i løbet af sommeren ville besøge Egholm. Så lørdag endte med at blive dagen. Dog havde vejrguderne sat regn på plakaten. Først truede de med skybrud fra morgenstunden, men kom på bedre tanker og rykkede det til, at det skulle dukke op senere på dagen. 

Vi mødtes derfor belæsset med godt humør, slik og kaffe. Kursen havde vi mod den lokale sandwich-bar, og begav os  dernæst afsted på den skønne gå-tur til Vestbyen. 

Vi fandt båden i rette tid, og akkurat der, synes vejret at drille lidt, netop som vi steg ombord. Men lidt lidt dryp skræmte os ikke, og da det viste sig at det var alt det skulle blive til, var det jo ingen sag. Særligt ikke, når der var 20 grader. Og da vi ankom til øen, klarede det op. Vi fandt straks et dejligt spot at nyde vores mad foran vandet, blandt glade friluftsfolk, smuktklædte gæster fra fest på øens eneste kro, legende børn og flittige fiskere.
Klokken nærmede sig nu 18, da vi var hjemme igen. Men de mange timers hygge, var nok ikke nok til at munden lukket på os. Så vi forsatte derfor snakkeriet over et par kander kaffe, hjemme hos mig. Og tænk sig, da den første kop var skænket, kom regnen sgu – i stor stil. Ret hyggeligt, med trommen på ruden. Det må da være god vejr-karma. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *