anbefaling,  Anne,  antivoksen,  bøger,  nice,  snygge

Et udflugtstip ink. afklippede vinger, solbær-mjød og sækkepibemusik.Søndag var en skøn dag. Den bød nemlig på en dejlig søndags-udflugt til Kildeparken, hvor der hele ugen har været Middelalder-marked. 

Det indebærer alt fra boder med træsmykker og rustninge-udstillinger, til pandekage og pattegris-stande og ikke mindst en masse skuespil og optrædner. 
Gennem hele dagen er der gøgler-opvisninger, dukketeater, hængning og ikke mindst den store finale: Tuneringen mellem kongesønnerne ink. lanse-konkurrence, ringridning og dramatisk fægtekamp.

Var også afsted sidste år, og det er altså et ret så hyggeligt. Min fanasynørd får altid lidt Skammerens Datter-vibes, og det er sjovt at gå rundt og lege at man er Dina Tonere, mens man kigger på sjove flasker, smager på sennep, mjød og brændte mandler, vinker til “Rikert” i smedjen og får bållugt i håret.

Søndag var sidste dag, at arrangementet huserede i Kilden, men hvis du bor i Nordjylland har du mulighed for denne uge at møde hele holdet på Voergaard Slot. Så hvis vejret holder, vil jeg bestemt mene, at det er de sølle 75 kroner hver, for de mange timers underholdning.

God tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *