Anne,  Griskhed,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  snygge

Når regnen siler ned.... er det svært at forstå, at det var i onsdags, at vejret var så pragtfuldt, som på ovenstående billeder. Og selskabet, var mindst ligeså skønt som solen, for dagen bød på cafetur med Mindstebarnet. Og vi var straks enige om, at vi ville udnytte den bedst muligt, så vi hyggede i timevis med sladder og menneskekiggeri på Ulla T’s tereasse, før vi rykkede indenfor for at spise.

Men det var nu heller ikke værst indendøre. Det nye sommermenukort fristede ubærligt med lækkerier, og jeg fik en ny favorit-caferet på min top 5. 
Kvalitet frem for kvantitet, må man sige; perfekt rød bøf, sprøde råstegte kartofler og garniture der sejlede i den lækreste hjemmelavede pesto – ideelt til den iskolde, cremede tzazikispand on the side. Og Babysnif var også svært tilfreds med sin velkrydrede pulled pork, bløde hjemmebagte bolle og sur/søde coleslaw.

Aftenen fløj som altid afsted, men da det var på tide at tage hjem, var der stadig over tyve grader i luften til cykelturen. Skønt!  

Håber sgu bare solen er på ferie i Göteborg og træner op til mit besøg i næste uge, og kommer retur derefter.

God torden-lørdag til jer!  


6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *