Anne,  antivoksen,  brok,  fjoller,  gaver,  Mad,  Nyt køb,  snygge

Lidt blandet.


Barndoms-nostalgi-køb, Ikea-kærlighed-ala-ulvetimen og velsmagende moderkage, er bare lidt af de ting, jeg nåede at opleve i sidste uge. 
Men hey, noget skæg skal der til, når der vanker en kedelig for enden af ugen arbejdsweekend. 
Den er heldigvis ovre, og nu venter et hav af skønne fridage – dem skal I nok få en del mere at høre om, kan i tro. 

Meeeen indtil da, får I som altid forrige uges fotorulle.
Jeg fik:

..Pralet med de gamles drivhus, som var det mit eget. Det er bare helt have-magasin-smukt! Ih. MÅ få et lignende en dag i mit fremtidige voksenliv. 

.. Gået i barndom og købt mig selv en malebog. Bare fordi. Kæft, det er hyggeligt altså. 

.. Fået de skønneste Disney-gaver af Babysniffen. 

.. Hvilket gjorde jeg blev vidne til denne meget tvivlsomme udrugnings-process. Bizart. Men moderkagen smagte fint. 

.. Blevet nedstirret i vaskekælderen af elefant – vidste den monstro, at jeg havde skyllet trusser op i hånden de sidste 4 dage? 

… Haft Kit til frokost og kaffe-besøg. Som altid var der aldrig tid nok, men så kunne jeg heldigvis følge hende på job, i det lækreste solskin. 

.. Holdt Lego-party i aftenvagt på Bostedet – to dage i træk! Og den ene aften, var der endda en helt ny, uåbnet pakke at åbne – det var jo ren fødselsdags-stemning. 

.. Oplevet Ikea tage budgetvenligheds-princippet til nyt niveau. Dognuts som bare skulle kyles ud og svenska Pollys-godis uddelt på pølsebakker af temmelig mør, men sød kassearbejde. Åbenbart pissegod ide, at handle der kvarter inden lukketid. 

.. Venindehygget i parken, og drukket tordenkaffe indendøre. Var dog en total fuser, for det var vist kun Sjælland der fik æren. Men kaffe kan man jo altid bruge, ikke?
.. Fået sat chokoladefingre i ups-impuls-købt tøsebog, som fristede i 40-kroner udsalgskassen, på vejen ud af Bog&Idé. “Hej frk. kassedame, jeg kommer liiige igen.” 


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *