dovenskab,  Kit,  snaksnak

Live fra mørket

Min yndlingsdyne ligger tungt mod min krop. Jeg burde rejse mig. Jeg elsker fornemmelsen af det slidte ‘bæk og bølge’-sengetøj. En af den slags genbrugskøb, som jeg altid ser frem til, at trylle frem fra rodet i mit store skab.  

Der er helt stille og mørkt i mit hjem. Tilgengæld er der godt gang i den, i resten af bygningen. Naboen leger utrættelig med sit barn – han synger sange på et fremmede sprog, kilder og tramper i gulvet, imens den lille flygter, mens den hviner af fryd. Fra en af de andre lejligheder spilles der høj musik, så højt at det næsten ikke er muligt at skældne de andre lyde fra hinanden. 
Overvejer at stå op om lidt, får lidt ud af dagen, selvom der ikke ligefrem er overdrevet meget igen. I mørket kan jeg skimte IKEA-nettet med rent vasketøj, som så gerne vil ind i skabet og ligge. Ved ikke hvorfor, at det har dens slags forventninger til tilværelsen. Det er ikke ligefrem normen her i huset.
Jeg skulle egentlig bare ind og læse lidt. Have lidt ro i hovedet efter nogle uger på farten. Men, jeg elsker det her. Så læsning blev til lur, blev til jeg-ligger-bare-her-og-nyder-freden, blev til blogging osv. 
Skruen uden ende, her i mit mørke, stille, støjfyldte soveværelse.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *