Anne,  antivoksen,  inspiration,  nørd,  smukt

.. Under stjernernes skær.

Nogle af de mange, mange fremmødte foran Salling kl 17, kom sikkert tilfældigt ind til byen for at købe julegaver, en flok var formentligt mødt op, rent faktisk for at sé butikkens tusindevis af julelys blive tændt, andre for at høre på Mads Langer koncerten bagefter…

.. Og så var vi nok en *host* væsentlig mindre gruppe, der mest kom for at se årets vinter-udstilling. Ikke den med bolig og interiør, ikke den med den kommende sæsons vintermode. Nej. Den i det vestligste hjørnefløj. Nemlig. Børne-juleudstillingen. Aalborg by i fåkkin’ LEGO! 
Med sneryddere foran Budolfi kirken, det velkendte pariserhjul på Gammeltorv, sneboldkamp foran Rutebilstationen, efterårsblade ved Utzon centeret og en halvbange Julemand, der gudskelov blev reddet sikkert ned fra Aalborg Tårnet af kyndige brandmænd.

Er du vimmersvej, det er altså fint!

Så hvis du har bare en snert af barnesind, så husk lige at kigge under de mange julelys når du går forbi, og tjek udstillingen ud i stedet. For altså – den er på alle måder langt mere eventyrlig. 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *