antivoksen,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Flyttestatus

“Status på flytteprojekt for i aften: 
Har smadret en skål, en musselmalet tallerken, et askebæger og en flaske med træolie.
Har vasket køkkengulvet i træolie og glasskår. 
Har smidt ca. 10000 ting ud – og er så meget klar på mere. 2 elkedler, 60 papvin-kasser, alle mine krydderier og andet junk.
Har pakket 0 flyttekasser.
.. Men har tilgengæld fjernet næsten alt vægpynt. 
Har set (hørt) 6 afsnit simpsons. 
Overskuelighedsniveau: -600.”
Overståede SMS sendte jeg til Lange for 2 dage siden. Nu gad jeg godt, at min næste sætning kunne lyde noget ala “.. Så nu er jeg snart ved at være færdig”. Det er selvfølgelig mega løgn. Jeg er bagud – ikke så meget som igår, men ikke nok til jeg jubler. Min lejlighed lugter stadig af palisander-olie, og her roder mere end nogensinde. Og jeg plejer ikke at være nærig med den slags.
Glæder mig til, at flyttehelved er overstået og jeg igen kan trække vejret helt ned i maven. 
Nu vil jeg forsøge mig med søvn – skal jo være frisk til, at fortsætte pakkeriet i morgen.  

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *