Anne,  mere af det,  snygge,  yum

Lørdags-tur!


Igår var en dejlig dag. En af dem, hvor man får fuld udbytte af hver eneste sekund, inden aftenvagten banker på døren. 
Havde nemlig planlagt en skøn præ-julehyggedag, og det milde novembervejr gjorde at Julebyen på Gammeltorv var ekstra hyggelig med masser af stemning; tusinde snotnæsede, søde unger på karussellen, brændte mandler i luften og høj julemusik fra garder-musikanterne.

Efter en tur i den friske luft, fik vi varmen på en af byens bedste cafeer, med lækker mad og kaffe a libitum, inden næste event. Børglum Kloster bød nemlig på julemarked, og for 25 kroner fik man hele 45 minutters guidet rundvisning fra kælder til kvist. Virkelig spændende og sjovt – især når man som julekalendernørd, fik lov at se fangekælderen. Fik akuttrang til at se Ludvig og Julemanden, og spise clementiner i massevis.

Touren endte kort før 15.30, og med tunge skridt, måtte jeg bevæge mig ned mod cyklen, inden min 16-22 vagt begyndte.
Men til mit store held, nåede jeg akkurat at se talen og ikke mindst juletræstændingen af Nytorvs store træ, inden jeg satte mig i sadlen. 
Og frem til job nåede jeg, heldigvis. 15.58 stod jeg ret, med sveden haglende under uldhuen, og i et julehumør der matcher en 6 årigs.

Fuld hyggevaluta på sådan en lørdag, det dur altså bare. Så er man opladet liiige det ekstra, til en omgang ergo-job med weekendtillæg ovenihatten. Håber jeres weekend er skøn! 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *