antivoksen,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Mit nye hjem

Jeg synes faktisk, at jeg har taget denne flytning meget pænt. Er næsten (slet ikke) sikker på, at mine omgivelser vil erklære enige. Der er i hvertfald ingen grund til, at belemre dem med spørgsmålet..
Nu hvor jeg har boet i lejligheden, i noget der minder om en uge, er jeg blevet en del klogere på livet uden for mine trygge rammer.
Her er lidt af hvad jeg har lært:
.. At min underbo kan (ifølge hende selv) ‘ikke lide når jeg går på mine gulve’. – et problem der åbenbart kun løses ved, at jeg køber et par ‘jogging-sko’ til indendørsbrug eller får lagt gulvtæppe på. 
.. At jeg muligvis ikke har brug for råd fra min underbo.
.. At flytteøl sagtens kan sprede sig over flere arrangementer.
.. At der er så pænt og ret her.
.. At gardiner er noget man køber for genboens skyld.
.. At flyttekasser ikke pakker sig selv ud. 
.. At det er ganske skønt, at bo under 5 minutter fra sit arbejde. 
.. At det hele nok skal gå. Skal bare lige have hevet noget overskud op af hatten. 
.. At jeg ikke ved hvilken af de 37 flyttekasser, men hat med overskud ligger i. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *