Anne,  gaver,  snygge,  yumyum

Hul på julens første tradition.

Her lidt glimt fra adventsmiddagen, jeg var vært for i søndags. 
I vores familie, går det nemlig på tur mellem vores forældre og lillesøster, Kit og så mig. Og i år, stod jeg for seancen, og det var ligeså hyggeligt, som det altid er. Det går i al sin enkelthed ud på, at Nissemor deler kalenderpakker ud til sine nissebørn, og at vi i fællesskab tester om den traditionelle julemenu stadig er værdig, at sætte på bordet d. 24. Heldigvis, var der bred enighed om, at farfars sponsorede flæskesteg var lige i skabet, og at kirsebærsauce stadig hitter.
Men udover den bugnenede pakkekalender, vankede der også værtindegaver – både den fineste marmor secondhand-skrin fra Kit, samt en æske Lego og en Louise Langaard stage fra De Gamle. 
Sagen er nemlig den, at jeg for nylig smadrede min egen og da de var udgåede, var det ekstra meget en skam. Til mit held, synes mor og far også at det var synd, og donerede derfor en fra deres samling. Er det ikke bare fornemt? Så må jeg styre mine klodsede tendenser fremadrettet, for dette er vist sidste chance. Men det er aldrig værst, at få sådan en; forkælet er hvad jeg er.

Ja, generelt var det en ualmindelig skøn og hyggelig aften – og da stormen holdt pause ved en 22.15 tiden og gæsterne tog på retur, var jeg hvertfald kommet i den dejligste julestemning.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *