fjoller,  Kit,  snaksnak

Kan man have dårlig samvittighed overfor LEGO?

Jeg har travlt for tiden. Så travlt at jeg endnu ikke har fået samlet alt det fine LEGO, som jeg fik i julegave *indsæt måbende smiley*. Jeg har to store flotte æsker liggende i mit soveværelse, som kun venter på, at blive lukket op og leget med. I det mindste har de hinanden til selskab.
 Tiden i januar er fløjet afsted – opstart i nyt job, familietid, fødselsdage i massevis, veninder, kæresteri og forsøget på, at vaske ofte nok til aldrig skulle gå med beskidte strømper. Åbenbart ikke en smal sag for en livsnyder (doven-Lars), som mig. Men jeg har nydt det – og gør det stadig. Fredag har jeg den første af 5 fridage, og der skal slaget stå. Jeg skal sove længe, spise varm morgenmad, brygge litervis af kaffe og så skal byggeriet igang. En hel formiddag/eftermiddag dedikeret til LEGO og ego. 
Jeg kan næsten ikke vente!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *