Anne,  jeg glæder mig,  snygge

Fuld af løgn


.. Klokken slår 19, og jeg får fri. For så står den på oldschool kvali-hæphop, af den bedste skuffe. Min veninde har inviteret mig med til Bandbattle på Skråen netop to arbejdslørdage, hvor jeg måtte takke nej. Menmen, denne gang kunne jeg komme med – for min vagt udag hedder 14-19. Og hvilket held! For ærlig talt; Østkyst Hustlers er jo nok nogle af de plader, jeg gar slidt mest på. Så hvad kunne være mere perfekt, end det netop var dem Skråen inviterede forbi idag?
Og tro mig, jeg har ellers set min del hiphop; i åååårevis gik alle pengene jo ikke til andet. Der var ikke de arrangementer, mig og Kit turede landet rundt for at opleve back in the days. Lige fra MC’s Fightnight, hiphopfestivalen Aarhus Took it År efter år, Roskilde Fesivals genforeningen af Malk De Kojn, samt alskens optrædner og lejlighedsvist Grøn Koncert. Jojo, der blev gået til den – og kæft, det var så sjovt! Men det er lææænge siden efterhånden. Hvertfald en tre-fire år, hvor ræset stilnet af, selvom musiklen kører på afspillerne endnu.

Men hey; i aften, er jeg på den igen, så det kan kun blive fornøjeligt med et gensyn.
Hurra! 

God lørdag til jer! 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *