A,  PURE NICENESS,  snygge,  yum

Svipturen til Århus.... Var mægtig skøn. Efter en dejlig roadtrip, lettede de tunge skyer ved Randers, og allerede i Ikea-rundkørslen turde vi håbe på, at solen holdt helt til Marselisborg. Og det gjorde den!

Så vi startede dagen ud med den dejligste skovtur, hvor der obligatorisk blev klappet hjorte (eh, altså ikke mig – jeg var undskyldt som fotograf *host*) og gået tur i skoven.
Dernæst satte vi næsen mod midtbyen, hvor vi tog i Domkirken, som var rigtig, rigtig smuk – og stor! Mindst på
størrelse med Lolland Falster!

Efterfølgende gik turen Besættelsesmuseet, der åbenbart kun har tirsdags og weekendåbent. Heldigt for os, for det var et fint og spændende sted. Vi blev bla. lukket inde i en celle i 4 minutter, konstrueret med netop de møbler og ting, Hvidstensgruppen havde. Og her stod man så, spærret inde og tavse lyttede, altimens højtalerne læste afskedsbrevene op et for et. Puh. Lidt uhyggeligt! 
Så ud med os i solen igen!

Vi nåede blot en kort runde i Magasin, for dernæst skulle vi nemlig på kaffevisit, hos en af mine gamle veninder fra Aalborg. Det var mægtig hyggeligt, at se hende. Så en time fløj afsted, med snak og beundring af hendes fine taglejlighed.
Men videre måtte vi, for at nå det hele i ro og mag. Så vi hoppede ind på Café Drudenfruss, og heller ikke denne gang blev vi snydt for lækker mad, efterfulgt af kaffe og hyggesnak. For vi var ret spændte.
Dagens sidste punkt var jo det føromtalte Gorilla Teater, og hvad skulle der ske? “Alt uforventet” er vist det tætteste jeg kan komme på et godt svar. For dette var impro-teater i særklasse, akkurat som “Hatten i Skyggen”, hvis nogle af jer husker det fra TV. Det var så skægt og mega fedt. Ja, jeg bare lo og lo – faktisk så meget, at jeg på et tidspunkt var lige ved at forlade salen, fordi jeg ikke kunne formå at stoppe. Forkert dag at tage eyeliner på! Så varm anbefaling herfra. 

Vi fik heldigvis dampet lidt af, da showet var slut. Der var nemlig tid til en måneskinstur i de nu stille, brostensbelagte gader, hvor vi fik talt den dejlige dag igennem, inden vi satte bilen mod nord. For dejligt, det havde det godt nok været; helt som en miniferie uden egentlig at være det.

Vi var hvertfald sikre på, at den årlige Århustur, ikke er en tradition vi skifter ud foreløbig. Så er spørgsmålet kun, hvad vi finder på næste gang. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *