fjoller,  snaksnak

Ja, jeg kunne sagtens blive moderne..

Jeg skal bare lige have lært..
– at spise dougnuts og macarons. De er så pæne på billeder – men smager rædsomt. Er faktisk ikke engang sikker på, at jeg kan stave navnene korrekt. 
– at træne. Det skal man, eller så skal man have dårlig samvittighed, når man ikke gør det. Jeg hører ikke i nogle af de kategorier. 
– at matche. Synes mine øjne falder og flere folk i fint tøj og matchendende sæt. Jeg har nærmest aldrig så meget som ensfarvede strømper på. 
– at spise skemad. Jeg prøver at blive bedre til, at spise mad med ske. Kan bare ikke rigtigt med grød, smoothie i skål og tanken om, at lægge ‘drys’ (eller hedder det toppings?) i lige linjer giver mig myrekryb. Hvad fejler ymer med rugbrød og puddersukker, hvis man skal spise skemad?
– at synes om solbriller. Kan ikke blive ægte modernet, hvis jeg krummer tæer, hver eneste gang, at jeg så meget som tænker det dem. 
– at gå med sminke eller andet dullegrej. Hvordan skal jeg eller blive total befippet over en ny olie til huden, øjnbrynsblyanter eller hvad nu ellers man kan begejstres over. Kan kun lide læbepomader indtil videre. 
.. Og listen er jo faktisk meget meget længere. Bliver helt forpustet ved tanken. Måske, skulle jeg bare lige vente og se tiden lidt an. 
Og muligvis er intet af dette på mode længere? Jeg er trods alt ikke den hurtigste knallert på havnen, når det kommer til at opfatte trends osv.

 – K

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *