A,  ego,  fjoller,  hverdag,  snaksnak,  Status

Blasfami, børneplakater der råber “fuck” og jordbærfromage.


Ja, det var hvad sidste uge bød på – det sure med det søde. Også hvad angår vejr – det er altså halv skitzofrent disse dage. Stik mig noget mer’ forårssol. Men anyways: Jeg fik både nået lidt; en lille Århus-sviptur, familiehygge,  en tur på kunstmesse, venindebesøg, venindesammenkomst og en masse kedeligt arbejde. 


Dagene blev nemlig brugt på, at jeg: 

.. Nydt mors hjemmebagte boller, farfars medbragte kage og hele familiens skønne selskab.

.. Hørt Backstreet Boys mere eller mindre nonstop hele ugen. Som i ægte nonstop. 

.. Blevet spurgt om jeg ville med til Emma Holten foredrag, men takkede nej, da jeg skulle på job. Og da jeg så googlede pigebarnet, indså jeg at jeg hellere ville tørre opkast op på bostedet end at spendere en time med så makabert emnevalg, sådan helt frivilligt. 

.. Haft et glædeligt gensyn på Cafe Drudenfuss på Århus-turen. Gid den lå her i byen. 

.. Holdt Lille-Bededag om torsdagen på job, og kreeret hjemmeopfundne hveder – altså, der var kardemomme i, de var sprøde og folk åd dem. Så det må da tælle.

.. For på selve Bededag blev både K og jeg nemlig forkælet hos veninde via blasfemisk vin og pragtfuld meximad. 

.. Og en lille bid tapas til dessert. 

.. Leet af Århus’ Kvindemuseums smagfulde plakat. 

.. Holdt sommerligt tøsebesøg med jordbær og fromage. 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *