A,  der er altid noget at fejre,  snygge,  voksenpoints

Kunstnerisk afslutning.


Her lidt billeder fra weekendens ud-af-huset tur. Kunstmessen i Aalborg Akvavits nye lokaler var et hit. Vi fik både glæden af lækker kunst, artsy grafitti-vægge, funky keramik, Lego-klodser i glas, grim forsamlingshus-plakatkunst, bizar nøgenfotos – og publikummet i salen, var lige så bredt som kunsten selv. Der var alt fra 16 årige hipsters fra Katedralskolen, fine fruer i minke og storfamilier med et væld børn. Der var med andre ord fuld hus; øllet flød fra de store tønder, Penny Lanes kaffe-bar havde lang kø og det virkede til, alle var i snakkehumør. Skønt skønt.

Den pulserende gruekedel lukkede kl. 17, hvor var regnen lettet og vi trængte til lidt ilt. Så dagen blev afsluttet med en times gåtur i solskinnet i Aalborg Kunstmuseums nye park og en sen frokost på Ulla T, inden der skulle handles aftensmad og slappes af. 
Ja, med søndagsudflugt, fejres en ugeafslutning nu bedst. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *