A,  antivoksen,  fjoller,  Idiot,  voksen

Der er dage hvor man vinder.. og så er der dage hvor man taber..

.. i kampen om de der seje voksenpoint.
Igår vandt både K & jeg, og var noget så stolte af os selv, da vi mødtes til aftenskaffe hjemme ved mig. Vi havde nemlig begge holdt fornufts-mandag. Der var både blevet støvsuget hos K og jeg havde hentet p-piller, handlet ind og afkalket bruser. Sikke stolte vi var! Og planen var jo så for os begge, at det skulle fortsætte idag.
Jeg skulle nemlig rydde op i min gaderobe inden min 15-22 vagt, så mit nye tøj kunne få plads – og K havde planer om tøjvask og opvask. Jo, der skulle fortsættes i det gode spor tirsdag morgen! Så selvom K først forlod min bolig da klokken var 01.30, var vi svært optimistiske.


…  Klip til kl. 13 idag, hvor jeg sendte denne sms til K:
Og modtager dette svar fra K’s dynelandskab:Well. Man kán jo ikke vinde hver gang vel?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *