snaksnak,  tid

Ny døgnrytme søges

Jeg gik lige og synes, at jeg havde så meget tid. 5 fridage hver anden uge – det måtte da nærmest kunne kaldes for en miniferie. Sådan næsten da. Så hvor bliver tiden? Føler mig som verdens ældste, når jeg tænker sådan. Jeg forstår det bare ikke. Forsøger for tiden, at tage mig sammen til, at få noget der minder om en normal døgnrytme – det må kunne hjælpe til. For hvis man er vågen det halve af natten, og sover op ad formiddagen, er der jo ikke så meget tid til voksenpligter – som jo desværre løber op og skal udføres. Og så ender man pludselig med, at bruge fridagene på vasketøj, indkøb, støvsugning og andet kedeligt, fremfor at få det overstået på de dage, der alligevel er øremærket til arbejde. Det er også bliver ikke en mulighed, når jeg først er hjemme efter kl. 23. Så jeg må op og igang.
Der er tusinde lækre planer i min nærmeste fremtid, så med lidt flid, en masse alarmer slået til på mobilen og en lille smule rygrad burde der blive tid til både vasketøj, sommerhustur, teater, arbejde, cafe, støvsugning, vin og alt det andet. 
Det må da kunne lade sig gøre.
– K 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *