ferie,  PURE NICENESS,  snygge

Barcelona, dag 3, fotodagbog:


Den sidste “hele feriedøgn” i byen var ligeså skønt, som de forrige. Vi vidste jo, at næste dag skulle vi sætte næsen mod DK igen, så hver en time skulle udnyttes. Jeg kunne snildt have klaret en dag eller to mere i solen, kan I tro.

Her får I


Dag 3:

.. Starter vi dagen ud kl. 13.14 med morgenmads-tapas. Vi blev anbefalet at købe 2 hver, men kunne sletslet ikke bestemme os – perfekt tømmermændskur. 
.. Hernæst ankom vi til en af Barcelona’s store attraktioner aka. Chokolade Museet. Og i ægte “Charlie and the Chocolate Factory” stil, var indgangsbilletten en plade af det lækreste choko.
.. Og jeg må sige det var kunsterisk. Både fine blomster, dyr og selv Starwars var skabt i kæmpe format. 
.. mens andre var sat om som sceneklip og havde de fineste, fine små detaljer.
Så blev kl. 15.50 – så vi snupper en is og en tur i solskinnet, inden vi skal på byvandring.
… Og der er ingen grund til at skynde sig, for guiden er forsinket, hvilket betyder fri Sangria på husets regning. Smagte skønt, men stærkt – eller også var det bare rødvinen igår der spillede os et puds. Men hyggeligt var det!

18.26 stikker vi på sportsbar (*host*så herren får stillet sin fodboldmani) og får os en slapper i en times tid. Så køber frokost og sætter vores sager på hotellet.
.. Kl. 21. 30 ankommer vi til “A night at the Museum” – en halvårlig festaften, og jeg har aldrig set noget lignende. Sikke en stemning! Noget nær hele Barcelona var samlet om det spillende vandfald, museumet bugnede af folk pga. fri entre og der var koncerter, kunst og film fra 21-01.

… Altså det var sgu lidt magisk. Bemærk lige menneskemængden. 
Kl. 23.34 havde vi dog forladt sceneriet til “sidste aften” afsked måltid med manér og “åh jeg vil ikke hjem”-snak til de lukkede ned.


.. Så kl. 01.17 er vi så småt på vej mod hotellet, og med Hook på skærmen og slik under dynen slutter dag 3. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *