antivoksen,  fjoller,  Idiot

Miraklernes tid, er ikke forbi.


.. For se selv!
Torsdag efter dagens arbejde var færdigt kl. 23.30, måtte jeg lige snappe til K om mine nye kæledyr. Bananfluer! Som jeg uvilligt havde avlet mig en farm af, grundet stopfyldt skraldespand. Og muligvis også den pose akut-mugnede pose brød jeg fandt, da jeg ledte efter ny skraldepose. Ej heller ovnen med beskidt “ups-der-kom-gæster”-opvask hjalp på problemet, vil jeg tro. (Sådan noget sker jo, når jeg ingen opvasketabs, havde husket at købe.. i et par dage.  FOr i hånden, skal man jo ikke vaske op vel? Så hellere vente, til man får taget sig sammen *host*)
Og jeg er fandme ellers så renlig. Men sommervarmens bakterie-vokser-helved, kombineret med mange hyggelige planer, fik mig overhalet indenom denne gang. Ydrks. 

Nå, men anyway: Skrald og muggent brød røg ud pronto, men først i dag fik jeg nosset mig sammen til at handle opvasketabs.. OG afspændingsmiddel! Pluuuus jeg fik tømt ovnen, og sat opvaskeren igang. Og den er ren nu! Den skal baaare lige tømmes. 

Neeej, miraklernes tid, er ikke forbi.

2 Comments

  • Mette

    ha ha ha men til dit forsvar så har det været varmt og solrigt. Det er ok så…. Her har vasketøj været vasketøj til i går, da en tur til kbh helt sikkert kræver der ikke skal vaskes tøj. Bonus info: ingen børn led overlast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *