fjoller,  snaksnak

Jeg er en vred gammel mand..

.. Hvornår det skete ved jeg ikke. Det må have været en form for glidende overgang – fra ung dame, til vred gammel mand. Ikke sådan en der truer med næven og råber af fremmede på gaden, men næsten. Eller, der er i hvertfald nogle ting, som jeg for alvor er vokset fra. 
Det er først for alvor gået op for mig det seneste år. Der er så mange ting, som irriterer mig, og som jeg derfor holder mig langt væk fra. 
Fx
Karneval – engang var det noget af det sjoveste, og en perfekt undskyldning for at drikke sig i hegnet 3 gange på 48 timer. Jeg.vil.ALDRIG.derhen.igen. Bare tanken gør mig rasende.
Gaden – noget der mindede om vores andet hjem 65% af mine tyvere (overdrivelse fremmer forståelse). Jeg siger ikke, at jeg aldrig vil derhen igen, men bare tanken om, at skulle det gør mig rasende.
At sove 3 veninder i samme seng – fordi det er hyggeligt, at ligge og fnise og sladre til den lyse morgen. Selvom det egentlig er sengepladser nok til alle. Jeg tror godt, at jeg kan udelukke det – for igen, bare tanken gør mig rasende/klaustrofobisk.
Jeg kunne liste mange flere eksempler op, men det er jo ikke ligefrem min mest tiltalende side.
Hvad med dig? Er du også en vred gammel mand?
 – K 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *