A,  anbefaling,  antivoksen,  snygge

Overspringshandlingernes højborg


En torsdag der var dedikeret til oprydning, bogsortering, tøj-udsmidning og lossepladsen-ture tog en lille drejning. Nogle gange, må man altså lade de der voksenpoint vente – især når regnen ikke dukkede op som lovet. 
Sol og dovenskab, betød hvertfald, at min kæreste og jeg udskød planen om at forskønne hans lejlighed og i stedet tog på havnen. Der er nemlig Aalborg Regatta i disse dage. Og vi fik hygget, kigget i boder og nydt smagsprøver, inden regnen dukkede op. 
Dernæst gik turen på Søgaards Bryghus, hvilket altid er et hit. Denne gang sad vi i pub-afdelingen fremfor restauranten, og det kan bestemt anbefales. Det var meget uformelt og med skøn stemning.

Men hyggen stoppede ikke her. For jeg havde planlagt, at vi grundet vores hårde slid, skulle bruge vores biografgavekort som belønning. Så det hev jeg op af tasken. Men ja – slidt havde vi jo så just ikke, men man kan jo altid fejre at det er torsdag, ikke? Det synes vi hvertfald!
Valget faldt på Captain America, og det var helt bevidst. Vi har nemlig brugt de seneste uger, på at se alle Superhelte film fra Marvel, så vi var helt up to date, og klar til at se den næste film i rækken. Så hyggeligt, med nørdemarathon – og “Civil war” skuffede absolut ikke! Så flot, spændende og liiiidt uhyggelig.
Aftenen blev afsluttet med et midnats besøg i 7-eleven efter junk og dynefest. Helthelt perfekt dovenskabsdag- så må vi fange de voksenpoint der, i næste uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *