nytkøb,  snaksnak

Når man føler, man bør forkæle sig

Selvforkælelse er vel noget alle kan li’?
Jeg er i hvertfald fan. Og jeg har meget svært ved, at finde på modargumenter, når jeg ser jeg godt kan li’. Og så tænker jeg altid i klicheer – ‘brug pengene før de er brugt’ eller ‘pengene kommer altid igen’. Og på den måde vokser min skosamling – til tider på den uhensigtsmæssige måde. I hverfald hvis man skulle tænke i fornuft og kedeligheder. For jeg har mange ting jeg mangler, ingen ordentlig jakke, gamle lamper, et tv fra 1436 og så er der hul i flere af mine strømper. Det gær selvfølgelig ikke så meget, når de er skjult i så pæne sko, som disse, men alligevel. 
Men jeg nyder min ufornuft, og undvære gerne på andre områder. For skolykke kan jo rent faktisk købes for penge.
 – K

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *